Kan Ik Zelf Gietvloer Plaatsen?

Gepubliceerd sep. 15, 21
4 min read

Gietvloer In Uw Toilet - Vraag Een Offerte Aan

Een betonlook gietvloer is een unieke kunststof gietvloer. Hij combineert namelijk het natuurlijke uiterlijk van beton met de praktische voordelen van een kunststof gietvloer. Door het gemêleerde uiterlijk hebben betonlook gietvloeren een speelse uitstraling. De betonlook gietvloer van is dan ook de ideale vloer voor iedereen die een vloer wil die anders is dan alle andere! Wat is een betonlook vloer? Een betonlook vloer is een vloer met alle voordelen van een gietvloer maar met het uiterlijk van een betonnen vloer.

Er komt dus wonderbaarlijk genoeg helemaal geen beton aan te pas! Er bestaan ook andere vloersamenstellingen, waarbij we wel (voor een deel) beton inzetten, zoals beton ciré. Het betonlook effect wordt gecreëerd door twee tinten te combineren. De betonlook vloer wordt met de hand aangebracht waardoor er een unieke betonlook ontstaat.

Pu Gietvloer Aanbrengen: Doe Het Gewoon Zelf!Deze kleuren vlinderen we in de betonlook vloer voor het werkelijke betoneffect (gietvloer over plavuizen zelf doen). Je bepaalt zelf hoe groot de vleugen worden. Kies voor een grote vleug, wanneer je op zoek bent naar een rustige betonlook vloer. Voor ietwat meer speelsheid en een duidelijkere motief creëren we een kleinere vleug in de betonlook vloer.

Vuil en vloeistoffen dringen snel in de vloer door en laten zich moeilijk verwijderen en betonnen vloeren kunnen ook aardig stoffig worden. Daarnaast is een betonnen vloer ook niet comfortabel. Daar heb je met een betonlook vloer geen last van, aangezien deze kunststof gietvloer geheel naadloos en vloeistofdicht is. gietvloer over tegels zelf doen. Doordat deze gietvloer op het oog nauwelijks te onderscheiden is van een echte betonvloer, krijgt je echter wel de stoere, basic uitstraling van beton.

Zelf Een Gietvloer Aanbrengen? Of Toch Laten Doen

Handleidingen Doe Het Zelf Pakket - Gietvloer WinkelZo Plaats Je Zelf Een Gietvloer

De voordelen van een betonlook gietvloer De voordelen van een betonlook vloer zijn werkelijk waar ontelbaar. Ten eerste geniet je van de lichte elasticiteit van polyurethaan: dit voelt namelijk zeer fijn aan onder je voeten. Daarnaast profiteer je van een betonlook vloer. Omdat de vloer bestaat uit kunststof, kunnen er geen barsten ontstaan – dit is mogelijk wel het grootste voordeel.

Maar als je de prijs/kwaliteitsverhouding van een betonlook gietvloer overweegt is de vloer niet duur. Een betonlook gietvloer gaat namelijk tientallen jaren mee. De prijs van een betonlook gietvloer hangt af van het totale oppervlakte, eventuele extra opties en arbeidskosten. De prijs van een betonlook gietvloer valt tussen € 60,- en € 80,- (pu gietvloer zelf leggen).

Zo Plaats Je Zelf Een Gietvloer

Gietvloer Voor En NadelenDoe Het Zelf Gietvloer

We gaan uit van een gemiddelde van 15 jaar. Ben je toe aan een nieuw kleurtje of een nieuwe glansgraad? Dan hoeven we niet de complete vloer opnieuw te leggen, maar renoveren we enkel de toplaag van de betonlook vloer. Logischerwijs kost dit veel minder arbeidsuren en materiaal, waardoor de kosten van een – zo goed als compleet – nieuwe betonlook vloer aanzienlijk lager liggen.

Hierdoor krijgt de vloer een authentieke look die goed past bij een industriële sfeer. Veel mensen vinden het betonlook effect erg mooi, maar het heeft ook als voordeel dat vuil er minder snel op te zien is. De gietvloeren met betonlook effect zijn in veel kleuren verkrijgbaar. Erg populair is een grijstint, omdat de gietvloer dan nauwelijks te onderscheiden is van een betonnen vloer.

Alles Wat Je Moet Weten Over De Gietvloer

Er zijn onwijs veel kleuren waar je uit kan kiezen. Extra opties betonlook gietvloer Je hebt dus de keuze uit diverse kleuren als je voor een betonlook gietvloer kiest. Maar dat is niet alles (zelf gietvloer plaatsen). Er zijn ook nog verschillende andere opties. Zo is het voor bedrijven interessant om een antisliplaag te laten aanbrengen, hierin zijn diverse gradaties mogelijk.

Ook kan je de vloer in een glansversie laten uitvoeren. Vraag een offerte aan Heb je interesse in een betonlook vloer? Vraag dan direct online een vrijblijvende offerte aan. Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte prijsindicatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent (gietvloer over plavuizen zelf doen). Naar aanleiding van deze offerte kan je aangeven of je interesse hebt om onze showroom te bezoeken.

Zelf Je Gietvloer Maken - De Ultieme Guide In 50 Stappen 2021

Bij dit bezoek kan je kijken of dit type gietvloer het best bij je wensen aansluit. Een betonlook gietvloer van Kunststof-Gietvloer. nl Bij Kunststof-Gietvloer. nl hebben we jaren ervaring met het aanbrengen van gietvloeren. Je geniet bij ons uit een ruime keuze aan gietvloeren. Zo zijn er verschillende gietvloeren voor in woningen, maar we hebben ook opties voor de industrie.

Komen we binnenkort bij jou een gietvloer aanbrengen? - pu gietvloer zelf leggen.

Meer van Leggen

Navigation

Home

Latest Posts

Kan Ik Zelf Gietvloer Plaatsen?

Published Sep 15, 21
4 min read