Een Gietvloer In Huis, Zelf Doen Of Uitbesteden?

Gepubliceerd sep. 29, 21
3 min read

Leg Zelf Een Mooie Strakke Gietvloer Aan

Deze helpt je bij het maken van de juiste keuze, zodat de vloer naadloos aansluit op je bestaande interieur. Kies uit blauw- en grijstinten of ga nog een stapje verder: ga voor een patroon, tekst of afbeelding in je betonlook vloer. Ook kan het erg mooi zijn om de betonlook trend door te trekken naar de muur / wand - gietvloer over plavuizen zelf doen.

Geknoeid? Een doekje erbij en weg is de vlek. Daarbij is een betonlook vloer een prachtige blikvanger en is het geweldig voor mensen met huisdieren of allergieën. Ook in de badkamer kan deze vloersoort gewoon worden aangebracht. zelf gietvloer plaatsen. Kies voor een combinatie met antislipcoating om ongelukken te voorkomen. Een gietvloer met betonlook heeft vele voordelen waar we al eerder een artikel aan hebben gewijd.

Zelf Gietvloer Leggen - Doe Het Zelf Gietvloer

Waarom Een Gietvloer?Gietvloer Aanbrengen? Dit Zijn De Gemiddelde Kosten
Kan Ik Zelf Gietvloer Plaatsen?Zelf Een Gietvloer Maken Of Uitbesteden Gietvloer Tips

Slijtvast, dus laat die kinderen maar lekker hun gang gaan; Naadloos design; Breed assortiment; Levenslang plezier van je vloer; Extra comfort en warmte; Anti-allergeen; Onderhoud is een fluitje van een cent; Geen slipgevaar met een antislipcoating; Brandvertragend; Je legt de gietvloer zo over tegels of andere ondergronden. Gietvloer betonlook over tegels Veel mensen vragen zich af of een betonlook gietvloer over de bestaande vloer gelegd kan worden.

De bestaande vloer hoeft dus niet uitgebroken te worden, wat scheelt in tijd, energie en kosten. De nieuwe gietvloer betonlook komt er overheen, waardoor je een naadloos, slijtvast en waterdicht resultaat krijgt. Goedkoop of duur; betonlook vloer prijs per m2 Een vloer gieten is een delicaat klusje waar aardig wat tijd in gaat zitten (betonlook gietvloer zelf doen). betonlook gietvloer zelf doen.

Zelf Een Gietvloer Aanleggen, Is Dat Een Goed Idee?

Zeker niet wanneer het een groot vloeroppervlak betreft of wanneer het over tegels moet worden aangebracht in bijvoorbeeld de badkamer. gietvloer over plavuizen zelf doen. Een goedkope betonlook vloer is op lange termijn echt duurkoop. gietvloer zelf doen. Wil je een strak, waterdicht en naadloos resultaat, dan raden wij aan om de vloer te laten aanbrengen door een coating-specialist.Voor een vloer tussen de 30 en 50 m2 zal dit neerkomen op een kleine € 4000,-. Wil je liever per m2 de prijs berekenen? Voor vloeren tussen de 50 en 100 m2 is € 80,- per m2 een goede indicatie. Boven de 100 m2 kun je denken aan € 65,- per m2 en boven de 150 m2 zelfs richting de € 60,- per vierkante meter.

Gietvloer Zelf Doen Of Laten Doen? - Bekijk De Handigste Tips

Pu Gietvloer Zelf LeggenGietvloer Zelf Doen Of Laten Doen? - Bekijk De Handigste Tips

Er zijn een aantal tips die we kunnen meegeven om te besparen op de kosten. Hoe groter het oppervlak, hoe lager de prijs per m2. Tot 50 m2 wordt er vaak een standaard prijs gehanteerd. gietvloer over tegels zelf doen. 51m2 kan er al net voor zorgen dat je buiten deze vaste staffel valt. Bespaar op de prijs door zelf de vloer te egaliseren of de plinten zelf te plakken Kies in plaats van een betonlook (meerdere tinten) uit in één van de standaard RAL kleuren grijs Kies een dunnere vloercoating Vergelijk offertes van erkende vloerspecialisten: Maak gebruik van onderstaande offerteservice en ontvang kosteloos en vrijblijvend maximaal 3 prijsvoorstellen.

Wat zijn betonlook gietvloeren? Een gevlinderde woonbeton vloer is circa 7 cm dik. Een betonlook gietvloer is veel minder dik en kunnen we daardoor over iedere bestaande (onder)vloer heen gieten. Een gietvloer is in combinatie met egaline namelijk slecht 8 mm dik. Egaline gebruiken we om de ondervloer te egaliseren (gietvloer over plavuizen zelf doen).

Meer van Schuimbeton

Navigation

Home

Latest Posts

Kan Ik Zelf Gietvloer Plaatsen?

Published Sep 15, 21
4 min read